WB01343_.gif (599 bytes)WB01345_.gif (616 bytes)

2007 Loustal STRIPEL Magazine 78


Jacques De Loustal: "Ik visualiseer alles!"

Jacques de Loustal is een van de grootste tekenaars van zijn generatie. Als auteur van graphic novels avant la lettre, mocht hij niet ontbreken op de graphic novel-avond op de boekenbeurs in november. Terwijl we mochten mee-eten van zijn zakje chips (zout!), en verplicht werden om een Blonde Leffe te nuttigen, hingen we aan zijn lippen terwijl hij, helemaal in de geest van de avond, voor onze dictafoon een exposÚ gaf over de verhouding tussen beeld en tekst.

Door Koen Van Rompaey

lees verder: http://www.stripelmagazine.be

Hoeveel kost een Stripelmagazine?
3,50 euro per Stripelmagazine

Sturen jullie ook Stripelmagazines op?
Ja hoor! Maar dan moet je wel 4,88 euro storten op rekeningnummer 330-0123227-91 met als mededeling STRIPELMAGAZINE (+ nummer stripelmagazine dat u in uw brievenbus wil krijgen). De postbode zorgt voor de rest! Loustal= 78

Voor Nederland is dat: IBAN -> BE23 3300 1232 2791    BIC-> BBRUBEBB

Zijn alle nummers van Stripelmagazine nog te verkrijgen?
Tot nu toe nog wel al beginnen de eerste nummers stilletjesaan uitverkocht te raken. Maar die kan je dus nu nog gerust bestellen!

Kan je je ook abonneren op Stripelmagazine?
Dat kan zeker! Een abonnement op Stripelmagazine kost 13 euro (incl. verzendkosten) voor vier nummers. Dat geld moet u storten op rekeningnummer 330-0123227-91 met als mededeling ABONNEMENT STRIPELMAGAZINE VAN NUMMER 5 TOT EN MET 8 (ook hier zijn de nummers inwisselbaar). Weerom zal de postbode de rest doen!

Kan ik Stripelmagazine ook elders kopen?
En weerom een positief antwoord.
1. Momenteel ligt Stripelmagazine in vier stripwinkels; De Poort (Gent), Het Besloten Land (Leuven), Gobelijn (Leuven) Ún Tistjen Dop (Turnhout)
2. De laatste tijd staan we ook regelmatig met een stand op stripbeurzen. Op de rechterkolom op onze website wordt die informatie elke keer weer ververst!
3. U kan ons ook regelmatig terugvinden op allerhande stripbeurzen waar we geen stand bemannen. Ook die info staat in de rechterkolom van deze website. Stuur dan een mailtje naar ons voor een afspraak!

Hoeveel verschilt Stripelmagazine op papier met Stripelmagazine op het web?
Niet veel, maar het verschil is er. De meeste interviews kon u op de websites al lezen al veranderen we soms wel wat details. In ons vierde Stripelmagazine staat bijvoorbeeld een strip van de onweerstaanbaar grappige Mars Gremmen die niet te lezen was op ons webmagazine. Ook niet te vergeten is dat ons webmagazine misschien wel niet het eeuwige bestaan heeft en dat grote interviews lekkerder lezen op papier. De keuze is geheel de uwe!


 


l


 

 


http://www.stripelmagazine.be/pivot/entry.php?id=1819